Paswoord vergeten?  
handlezen.net - Handlezen door waarzeggers Home  |  Getuigenissen   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   |  Disclaimer   
 

Spirituele Hulplijn, verkrijg direct antwoord

betrouwbare en directe antwoorden van waarzeggers Verkrijg betrouwbare en directe antwoorden op uw vragen
waarzeggers via telefoon opbellen verkijg inzichten en antwoord van waarzeggers via telefoon
verkijg inzichten en antwoord van waarzeggers via e-mail
Getuigenissen over hand lezen Getuigenissen over hand lezen
 

Voordelen van een handlezen.net-account

gratis waarzeggers account 4 extra minuten gratis bij eerste oplading
Goedkoper bellen met waarzeggers (vanaf 80cpm)
Veilige betaalmiddelen - Handlezen.net Veilige betaalmiddelen zoals iDeal, Mastercard, Maestro, ...
  gratis Handlezen.net account aanmaken
Getuigenissen over handlezen door waarzeggers. Uw toekomst en karaktereigenschappen laten afleiden uit de lijnen en andere kenmerken van uw hand door onze waarzeggers.

Getuigenissen van onze bezoekers


Getuigenissen over hand lezen

Getuigenissen over handlezen door waarzeggers. Uw toekomst en karaktereigenschappen laten afleiden uit de lijnen en andere kenmerken van uw hand door onze waarzeggers.

Elke dag geven onze waarzeggers inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Bent u nog niet helemaal zeker of onze ervaren waarzeggers u kunnen helpen?
Dan is het goed om te lezen wat andere bezoekers op handlezen.net voor ervaringen hebben geplaatst.


Kies een waarzegger:  

waarzegger Annicka

Annicka


Annicka is een top medium. Ze is zuiver, oprecht en bovenal ontzettend lief, geen enkele vraag is Annicka te veel. Haar reading is echt eerlijk, no nonsens, ze zegt waar het op staat en wat je kunt verwachten. Tot gauw Annicka. Veel liefs van R.

Meer getuigenissen van waarzegger Annicka

    Getuigenis door Anoniem op 1 oktober 2020

waarzegger Petrus

Petrus


Ik heb Petrus nu inmiddels drie keer gesproken over een man in het buitenland en alles wat hij zegt klopt. Vorig jaar gaf hij aan dat hij voorlopig geen contact zag, en dat klopte ook dit heeft echt een flink aantal maanden geduurd. De situatie die hij schetst van wat er op dit moment speelt klopt ook als een bus. Een bepaalde zin bleef steeds bij Petrus binnenkomen, en dit is precies wat mijn persoon in kwestie vaak aangeeft. Bedankt voor het fijne gesprek weer. Als je op zoek bent naar iemand die eerlijk zegt hoe het zit en het niet mooier maakt dan het is, dan is Petrus zeker de moeite waard op te bellen.

Meer getuigenissen van waarzegger Petrus

    Getuigenis door S. op 1 oktober 2020

waarzegger Vitta

Vitta


Vitta is een topper. Klaar en duidelijk. Oprecht en eerlijk.

Meer getuigenissen van waarzegger Vitta

    Getuigenis door Marijke op 1 oktober 2020

waarzegger Petrus

Petrus


Petrus geeft soms een ontwikkeling aan waar je nog geen enkel teken van ziet in de bestaande situatie. Maar zit je drie of zes maanden verder dan valt de puzzel zuiver in elkaar.
De ervaring is dat Petrus veel ondersteuning biedt in de manier waarop je bij stress de emoties zelf onder controle houdt. Zijn inzichten bieden je mogelijkheden tot goede voorbereiding.

Meer getuigenissen van waarzegger Petrus

    Getuigenis door Jim op 1 oktober 2020

waarzegger Johannes

Johannes


Eerlijk en fijn gesprek gehad. Johannes is heel eerlijk en heeft zoveel goeds kunnen doen. Ik kan nu dingen loslaten uit het verleden wat vast zat, door energie heeft Johannes mijn blokkades geopend en voel ik het weer stromen. Lieve Johannes, bedankt.

Meer getuigenissen van waarzegger Johannes

    Getuigenis door Bianca op 30 september 2020

waarzegger Ysis

Ysis


Hartelijk dank lieve Ysis. Weer een voorspelling uitgekomen. Zonder jouw hulp was dit niet zo snel verlopen. Je bent een superlieve vrouw die oprecht is en geen onzin verteld. Ik ben je enorm dankbaar voor alles. Tot snel weer. Liefs, F.

Meer getuigenissen van waarzegger Ysis

    Getuigenis door F op 30 september 2020

waarzegger Cassandra

Cassandra


Lieve Cassandra, je had weer helemaal gelijk qua het contact van hem en toch wel exact op de dag dat jij zag liggen. Wauw gewoon. Je bent een kei in jouw voorspellingen en inzichten. Ik ben superblij. Hartelijk dank voor alles en tot heel snel weer. Veel liefs, F.

Meer getuigenissen van waarzegger Cassandra

    Getuigenis door F op 30 september 2020

waarzegger Annicka

Annicka


Lieve Annicka,

Dank je wel voor de prachtige mail die ik ontvangen heb vanmiddag. Zo gedetailleerd met maar een enkele vraag. Je hebt helemaal gezien waar ik in stond en nu sta. Dat geeft me veel vertrouwen richting de toekomst en laat dit je zeker weten.

Vaak ben je op de lijn wanneer ik er ook op zit. Je bent absoluut een aanwinst.

Lieve groet.A.

Meer getuigenissen van waarzegger Annicka

    Getuigenis door A op 30 september 2020

waarzegger Yellow

Yellow


Lieve Yellow, je bent een ongelofelijk bijzondere en lieve vrouw. Ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Na onze gesprekken viel er letterlijk een last van me af en voel ik me lichter. Daarnaast geef je me rust en vertrouwen. Je bent met mijn chakras bezig geweest en helpt me o.a. op die manier zoveel verder komen. Dank je wel voor alles dat je al voor mij en mijn toekomstige partner hebt gedaan. Ik bel je zeker weer. Een knuffel van mij en de man die van knuffelen houdt, Karin .

Meer getuigenissen van waarzegger Yellow

    Getuigenis door Karin op 30 september 2020

waarzegger Monique

Monique


Hoi Monique, gister heb ik je gesproken en vertelde ik je dat wat je 2 weken geleden voorspeld had uitgekomen is. Helemaal top ben helemaal blij en na gister komen er zeker nog hobbels maar ook die verdwijnen na loop van de tijd. Dank je wel xx Nicolien.

Meer getuigenissen van waarzegger Monique

    Getuigenis door Nicolien op 30 september 2020

waarzegger SherlockOryn

SherlockOryn


Toen ik de eerste keer belde zat ie er bonk op. Wist te vertellen wat er zich in grote lijnen in mijn leven had afgespeeld zonder zelf ook maar iets verteld te hebben. Uiteraard heb ik nog eens gebeld en ook deze keer is het uit gekomen wat ie verteld had. MENSEN EEN ECHTE AANRADER.

Meer getuigenissen van waarzegger SherlockOryn

    Getuigenis door rita op 30 september 2020

waarzegger Bhartie

Bhartie


Heel erg bedankt. Snel en duidelijk. Vaak genoeg gebeld en voorheen heb je altijd gelijk gehad:) Bhartie is echt een aanwinst voor deze lijn. X.

Meer getuigenissen van waarzegger Bhartie

    Getuigenis door C op 30 september 2020

waarzegger Yellow

Yellow


Lieve, lieve schat. Ben blij dat ik je gesproken heb, ons gesprek alles wat jij vertelde kwam bij mij in beelden binnen. Ik ben de boom, maar ik kan deze gewoon verplaatsen ook al is ze 100 jaar oud. Denk maar aan de muziekpartituur en een schilders doek. Wat je over mijn liefde voorspelde. ik popel. Lieverd, een dikke knufffff.

Meer getuigenissen van waarzegger Yellow

    Getuigenis door Peggy op 30 september 2020

waarzegger Ysis

Ysis


Gewoonweg dankjewel. Door jou is contact terug hersteld, onbetaalbaar X.

Meer getuigenissen van waarzegger Ysis

    Getuigenis door Inge op 29 september 2020

waarzegger Petrus

Petrus


Ik bel u nu al een poosje en ben nog steeds net zo tevreden als de 1e keer. Het is overduidelijk dat u veel levenservaring heeft, heel erg veel mee gemaakt en kennis van best veel zaken. Daarnaast hebt u ook nog eens een dosis positieve energie die erg mooi is om te horen. Ik zal uw positieve affirmatie wat mezelf betreft vanaf nu gaan doen en hoop dan ook dat het daadwerkelijk zodanig krachtig is dat ze weg blijft van mijn vriend. Dank u wel nogmaals.

Judy.

Meer getuigenissen van waarzegger Petrus

    Getuigenis door Judy op 29 september 2020

waarzegger Vitta

Vitta


Enkele weken geleden kwam ik bij u terecht het was niet mijn bedoeling er ging iets fout, ik dacht ach waarom niet. Wat u me vertelde klonk anders dan wat ik voordien steeds te horen kreeg en ja ik was over u consult wat twijfelachtig. Toch had u het helemaal bij het rechte eind.
Vanaf nu bel ik enkel u op.
Jeaninne P.

Meer getuigenissen van waarzegger Vitta

    Getuigenis door JP op 29 september 2020

waarzegger Chantal

Chantal


Je had het goed gezien m,n belasting man gaat mij helpen. Hoop op wat je ziet goed komt. Loes

Meer getuigenissen van waarzegger Chantal

    Getuigenis door loes op 28 september 2020

waarzegger Olga

Olga


Olga, wat een prachtige woorden .
Ik ben helemaal rustig geworden van ons gesprek en je advies was echt bruikbaar. Bedankt, Esther.

Meer getuigenissen van waarzegger Olga

    Getuigenis door Esther op 28 september 2020

waarzegger Sophia

Sophia


Je twijfelde nooit en inderdaad de ontmoeting gekomen. Steeds super leuk om met je te praten. Je bent geweldig. Dank je.

Meer getuigenissen van waarzegger Sophia

    Getuigenis door Sonia op 28 september 2020

waarzegger Vitta

Vitta


Vitta, jou wijze woorden blijven nog in men hoofd hangen, zo leer ik mezelf helemaal in evenwicht te brengen. Daarvoor mijn oprechte dank naar jou toe.
Vitta heeft me al meermaals met de neus op de feiten gedrukt, zodat ik niet meer in herhaling ging. Het klopt helemaal wat ze zegt en ze zegt zeker niet het gene je zelf wilt horen ze vertelt gewoon hoe het is, klare taal zonder poespas. Het is zo een geweldige vrouw om mee te evolueren.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien.

Meer getuigenissen van waarzegger Vitta

    Getuigenis door HENV op 28 september 2020

waarzegger Amira

Amira


Lieve Amira, wat een mooi consult. En wat zie je de dingen toch zuiver en helder. Je sloeg de spijker op zijn kop. Geduld is nu een schone zaak m.b.t. mijn kwestie en dan valt alles op zijn plek.

Je bent een een eerlijk en oprecht mooie lichtwerker. Je doet je eerdere reviews meer dan eer aan. No nonsense, niet zweverig, maar keeping it real and to the point.
Dit is je roeping en je doet het met liefde.

Ik wens jou oneindige veel licht, liefde en zegeningen.

Voor heldere inzichten, ophelderingen en info over kwesties of anderzijds, ga naar Medium Amira.

Lieve groetjes VJ.

Meer getuigenissen van waarzegger Amira

    Getuigenis door VJ op 27 september 2020

waarzegger Lucky

Lucky


Een heel lief en immer vriendelijk medium. Haar voorspellingen komen uit alsook de inzichten waar je mee verder kan. Ik bel haar sowieso terug.

Meer getuigenissen van waarzegger Lucky

    Getuigenis door M op 27 september 2020

waarzegger Stientje

Stientje


Lieve Stientje, ik heb je gesproken en je zei dat het ging gebeuren. Je bent een wonder met grote gaven want ik heb goed nieuws. Het is uitgekomen. Bel je snel.

Meer getuigenissen van waarzegger Stientje

    Getuigenis door Doudou op 26 september 2020

waarzegger Sid

Sid


Dank je wel Sid, je weet me altijd gerust te stellen.

Meer getuigenissen van waarzegger Sid

    Getuigenis door Ingrid op 26 september 2020

waarzegger Marya

Marya


Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.

Meer getuigenissen van waarzegger Marya

    Getuigenis door E op 26 september 2020

waarzegger SherlockOryn

SherlockOryn


Ontzettend bedankt voor jouw steun, hulp, inzichten en juiste voorspellingen. Je bent een superlieve man met een goed gevoel voor humor. Ik bel je snel weer. Liefs, FF.

Meer getuigenissen van waarzegger SherlockOryn

    Getuigenis door FF op 26 september 2020

waarzegger Adora

Adora


Dankjewel voor de mooie reading van daarjuist. Jij voelt zo prachtig alle mensen aan. Inge.

Meer getuigenissen van waarzegger Adora

    Getuigenis door Inge op 26 september 2020

waarzegger Yoshua

Yoshua


Was fijn je weer gesproken te hebben. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders nog wist. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker weer bij je terug.

Meer getuigenissen van waarzegger Yoshua

    Getuigenis door Mona op 26 september 2020

waarzegger Shiloh

Shiloh


Beste Shiloh, aangenaam met u te praten. U zei het geen er echt speelt.

Meer getuigenissen van waarzegger Shiloh

    Getuigenis door R op 26 september 2020

waarzegger Johannes

Johannes


Zeer accuraat en duidelijk medium. Mijn complimenten Johannes. Dank je wel.

Grt C.

Meer getuigenissen van waarzegger Johannes

    Getuigenis door C op 25 september 2020

waarzegger Johannes

Johannes


Heel fijn gesprek gehad, Johannes is heel eerlijk en kon mij dingen vertellen die niemand wist behalve ik. Ook heeft hij contact gemaakt met mijn overleden opa, zo hebben we dingen recht kunnen zetten wat me dwars zat. Wat ik ook heel fijn vind is dat Johannes mij tijdens het bellen energie gaf, ik voelde me heel rustig en warm worden, het voelde zo fijn. Dankjewel Johannes.

Meer getuigenissen van waarzegger Johannes

    Getuigenis door Deborah op 25 september 2020

waarzegger Gazali

Gazali


Hi Gazali, je had het goed gezien, ik ben afgewezen voor die ene baan. Nu hopen dat die andere het wel gaat worden zoals jij dat gezien en gezegd hebt. Ik vind je een zeer goed medium.

Meer getuigenissen van waarzegger Gazali

    Getuigenis door A. op 25 september 2020

waarzegger Moni

Moni


Beste Moni,

Ik heb je zojuist en gisteren ook gesproken. Was en ben onder de indruk van wat je zo weet te vertellen, de beelden die je doorkrijgt. En ik herken zeker hoe je bv mijn ex partner beschrijft.
Ik vond niet alles leuk om te horen, bv met tijd, aan jezelf werken, zeker nog geen liefde.
Laat het bezinken, het is veel. Maar mijn lijfspreuk het komt uiteindelijk goed hou ik er zelf altijd in. Maar uiteindelijk, kan ook heel ver weg klinken. En daar baal ik zelf erg van.
Maar jij bent zeker goed. Dank.

Groetjes, Karin.

Meer getuigenissen van waarzegger Moni

    Getuigenis door Karin op 25 september 2020

waarzegger Ysis

Ysis


Wil Ysis via deze weg ook hartelijk bedanken voor haar steun, hulp inzichten en juiste voorspellingen. Ze sleept mij door een heel lastig proces heen en met haar hulp komt het beetje bij beetje goed. Het is een lieve oprechte vrouw. Voor een eerlijk consult zou ik iedereen aanraden om Ysis te bellen. Tot gauw weer. De dame die jou iedere dag belt en die via Luna ook bevestiging krijgt :-) xx FF.

Meer getuigenissen van waarzegger Ysis

    Getuigenis door FF op 24 september 2020

waarzegger Ysis

Ysis


Een eerlijke vrouw die zegt wat ze ziet en niet wat je wil. Ik ben tevreden.

Meer getuigenissen van waarzegger Ysis

    Getuigenis door Zolika op 24 september 2020

waarzegger: Getuigenissen over onze waarzeggers
Waardering:        
Uw naam:
E-mailadres:
Niet verplicht

Getuigenis:
Typ de code over:
 
 

1
 
       
  Copyright 2008 - 2020
© Handlezen.net.
Microbel | Kwaliteit | Uw privacy | Site index | Interessante links | FAQ | Gratis horoscoop | waarzegger worden | Top  
     
     
 
         
handlezen.net - Handlezen door waarzeggers

Getuigenissen over hand lezen

TELETEKST waarzeggersMobiele app

Paranormale waarzeggers


Jouw toekomst


Reiki


Numerologie

Handlezen.net


Relatie


Astrologie

Kaartlegging


Waarzeggen

Thema


Gratis horoscopen


Advies


Wicca